Cursa dels Templers

Diumenge passat vam córrer la cursa dels Templers de Lleida, una edició marcada per la calor que va fer durant la prova.

174 runner's de l'ekke vam prendre la sortida a les 9:30h del matí. Amb un circuit de 10 km per endavant amb la pujada final a la ment de tots. Objectiu: reservar forces per no perdre gaire temps pujant.

Gràcies a tots vosaltres esteu fent que l'ekke running sigui el millor club de tota Catalunya (i fins i tot, d' Espanya), estic segur que no hi ha cap altre entitat esportiva que pugui moure prop de 200 persones per participar en una cursa atlètica.

ENHORABONA!

Destacar la victòria absoluta d'Àngela Castelló en dones amb un temps de 36:40 i la segona posició d'Iván Espílez amb 32:48. El guanyador absolut de la cursa va ser Abderrahim El Jaafari amb 31:25.

També cal destacar l'actuació d'Eva Ribalta (Triatló Lleida - Ekke), Núria Ribalta (Triatló Lleida - Ekke) i Ada Anglès, que van pujar al podi com a les millors a la categoria F3.

En breu tindreu totes les fotos disponibles. I si algú ens les vol fer arribar per compartir-les ho pot fer per e-mail a ivan@ekke.es o mitjançant una memòria USB per fer-ho més còmode.